fashion software
designed for succes

Eénvoudig naar de online kanalen 

Steeds meer consumenten vinden hun weg naar de (internationale) online platforms als Zalando, Amazon en e-Bay. Geen wonder dat veel merken de stap maken hun producten ook via die kanalen aan te bieden. Daar ligt echter wel een uitdaging. Online platforms vragen veel data, en ieder platform wil dat op een specifieke manier aangeleverd krijgen. Bovendien wijzigen de platforms hun procedures regelmatig. Vertical Retailing biedt een model waarmee vanuit één plek de juiste data in het juiste format aan de verschillende kanalen wordt aangeboden.

Klanten van OSL Europe kunnen alle benodigde informatie vastleggen in STYLEman. Middels de koppeling die is gerealiseerd wordt alle data naar het datacenter van Vertical Retailing geëxporteerd. Van daaruit wordt de data beschikbaar gesteld aan de verschillende kanalen.

Met één koppeling worden op deze manier veel verschillende kanalen ontsloten.

De samenwerking zorgt ervoor dat merken alle benodigde data op één plek kunnen opslaan, in STYLEman, waarna de data op de juiste wijze aan de kanalen beschikbaar wordt gesteld, via Vertical Retailing.

Bent u nieuwsgierig naar deze koppeling? Neem dan contact op met OSL Europe.

Deel de pagina via: