fashion software
designed for succes

Geïntegreerde B2B webshop in STYLEman

OSL Europe introduceert een business-to-business webshop die volledig is geïntegreerd in de bestaande ERP software STYLEman. Deze nieuwe toepassing verleent haar gebruikers extra service, professionaliteit en inzichtelijkheid en werkt bovendien zeer tijdsbesparend.

Met de gebruiksvriendelijke B2B webshop in STYLEman bieden bedrijven in de modebranche - van productie tot groothandel en retail - hun klanten de mogelijkheid rechtstreeks aanvulorders te plaatsen en, indien gewenst, de status van hun orders in te zien.

Op het gebied van gemak en efficiëntie levert de integratie van de B2B webshop in STYLEman een aantal unieke voordelen op. Zo is invoer van gegevens - zoals artikelnummers en voorraad - niet nodig, de webshop haalt deze rechtstreeks uit STYLEman. Om vervelende situaties te voorkomen, wordt bij elke klant die inlogt automatisch een Credit Check uitgevoerd. Bij het plaatsen van bestellingen kunnen klanten nooit worden teleurgesteld, aangezien de voorraad op de webshop altijd up-to-date is.

De Belgische Groep Broekaert is de eerste klant van OSL Europe die haar klanten de gelegenheid biedt om aanvulorders te bestellen via de B2B webshop in STYLEman. De distributeur van onder andere Pepe Jeans, Scotch & Soda en Shirts Concept is al sinds 1990 een tevreden gebruiker van STYLEman.

Deel de pagina via: