fashion software
designed for succes

Groep Broekaert start met de B2B webshop

Groep Broekaert uit Ternat (Brussel) gaat haar klanten de gelegenheid bieden om aanvulorders te bestellen via de B2B webshop van STYLEman.

Groep Broekaert is distributeur in België van onder andere de merken Pepe Jeans, Scotch & Soda en Shirt Concepts, en is al sinds 1990 een tevreden gebruiker van STYLEman. De verkoop gebeurt via agenten en is in de afgelopen jaren explosief gestegen.

Winkeliers die bij Groep Broekaert artikelen willen nabestellen krijgen binnenkort de mogelijkheid dat online te doen. Daardoor krijgen klanten een nog betere service en kan Groep Broekaert efficiënter en professioneler werken.

Nabestellingen gebeuren nu nog telefonisch. Groep Broekaert verwacht met de komst van de B2B webshop zeer veel tijd uit te sparen. Nabestellingen zijn aan de orde van de dag, en ieder telefoontje kost al snel 10 minuten.

Een vereiste van Groep Broekaert, naast gebruikersvriendelijkheid van de webshop, is dat de voorraad up-to-date is, zodat klanten niet worden teleurgesteld. Dit wordt allemaal gerealiseerd in de nieuwe B2B webshop die onderdeel is van de ERP-software STYLEman.

De integratie van de B2B webshop in STYLEman levert een aantal unieke voordelen op:
• Invoer van gegevens is niet nodig, de webshop haalt ze rechtstreeks uit STYLEman. Denk bijvoorbeeld aan artikelgegevens, de voorraad, (financiële) gegevens van de klant.
• Voor iedere klant die aanlogt wordt een Credit Check uitgevoerd.
• Bij het plaatsen van een order is deze meteen in STYLEman verwerkt, waardoor de voorraad altijd up-to-date is en klanten niet worden teleurgesteld.
• Logistieke en financiële afhandeling gebeurt in STYLEman en vergt geen aparte handelingen.

De B2B webshop module is zeer gebruikersvriendelijk, zowel voor de winkelier die een nabestelling plaatst, als voor de medewerkers van Groep Broekaert die de webshop beheren. Productgroepen en artikelen kunnen op eenvoudige wijze worden toegevoegd of verwijderd uit de webshop.

Deel de pagina via: