fashion software
designed for succes

Oilily maakt vliegende start met STYLEman

De comeback van de kinderkleding van Oilily is in handen van Room Seven. Dit Alkmaarse bedrijf met het succesvolle merk van beddengoed, accessoires en kinderkleding maakt al sinds 2005 gebruik van STYLEman.

Room Seven is een gewild merk met distributiekanalen in meer dan 30 landen wereldwijd. Het merk wordt in meer dan 1000 winkels verkocht. Dit aantal is nog steeds groeiende.

In 2009 verwierf Room Seven de wereldwijde licentie van de kinderkleding van Oilily. Room Seven verzorgt de productie en distributie van de kindercollectie van Oilily, die in 50 tot 100 winkels in Nederland verkrijgbaar zal zijn en ingekocht is door winkels in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Room Seven wil het aantal verkooppunten van de Oilily kinderkleding de komende jaren flink gaan uitbreiden.

Het hele logistieke proces van Oilily is volledig geïntegreerd in STYLEman. Omdat STYLEman multi-company en multi-brand is, kan Room Seven alle informatie van beide merken apart registreren en verwerken. STYLEman is een flexibele en schaalbare oplossing, die moeiteloos mee kan groeien met de toekomstplannen van Room Seven.

Deel de pagina via: