fashion software
designed for succes

OSL Europe partner van Stockbase

Om een naadloze aansluiting voor haar klanten te waarborgen heeft OSL Europe zich als conceptpartner aangesloten bij Stockbase.

Stockbase is een onafhankelijk online platform waarop leveranciers hun voorraad kunnen ontsluiten voor retailers. Deze kunnen de artikelen verkopen in (instore) webshops of apps in aanvulling op hun eigen collectie.
Stockbase logo 370x210.png
Het initiatief voor Stockbase is genomen door een aantal fashionbedrijven, met als uitgangspunt dat ze samen beter de omnichannel kunnen bedienen dan ieder voor zich.

Leveranciers kunnen met Stockbase hun collecties breder wegzetten, hun omloopsnelheid verhogen, samenwerken met de retailers in plaats van concurreren en de zichtbaarheid van hun merk vergroten.

Het grote voordeel voor retailers is dat ze dankzij Stockbase hun online assortiment aanzienlijk kunnen verrijken en hun conversie verhogen. Een betere voorraadbeschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid resulteren immers in meer verkoopkansen.

De eerste STYLEman gebruikers zijn reeds aangesloten bij dit concept. Vanuit STYLEman worden voorraadgegevens naar Stockbase verstuurd. Leveranciers bepalen zelf welke artikelen via Stockbase worden aangeboden en aan welke retailers.

STYLEman gebruikers met een omnichannel strategie houden dus altijd inzicht hun voorraad, omdat deze op één centrale plek wordt bijgehouden. Vanuit STYLEman worden alle verkoopkanalen voorzien van de juiste voorraad.

Wilt u meer informatie over STYLEman of over de aansluiting bij Stockbase, neem dan contact met ons op.

 

Deel de pagina via: