fashion software
designed for succes

OSL Europe realiseert koppeling met fashion app

Fashionsoftware leverancier OSL Europe realiseert een koppeling met Apps4Fashion van app leverancier Apptitude. Hiermee speelt OSL Europe in op de vraag om orders in te voeren via een tablet. Tablets spelen een steeds grotere rol in de kleding- en schoenenbranche en naar verwachting zal dit de komende jaren nog verder toenemen.

Invoeren van orders
Gebruikers van STYLEman, de ERP fashionsoftware van OSL Europe, kunnen al sinds jaar en dag overal ter wereld snel en gemakkelijk online orders invoeren op een laptop of vaste computer. Met de koppeling naar Apps4Fashion komt daar ook de mogelijkheid bij om dit via een tablet te doen. De tablet geeft een grafische weergave van de collectie, waaruit de klant een keuze kan maken om te bestellen. De order wordt ingevoerd op de tablet en verwerkt in STYLEman.

Digitaal collectieboek
Naast het invoeren van orders, kan de app ook worden gebruikt als digitaal collectieboek. U heeft uw collectie altijd bij de hand en kunt deze op een mooie en overzichtelijke wijze op de tablet presenteren aan uw klant. De klant kan inzoomen op details en bij elkaar passende artikelen zoeken. Bijkomend voordeel is dat u kunt besparen op monsters en de drukkosten van een collectieboek.

Met de fashion app kunt u:
- voororders invoeren
- voorraadorders invoeren
- verkopen op kleur, assortiment of dozen
- bijpassende producten bekijken
- online klanthistorie bekijken
- uw collectieboek digitaal presenteren

Er is ook een iPhone app beschikbaar voor retailers om nabestellingen te plaatsen.

Deel de pagina via: