fashion software
designed for succes

PeakPerformance piekt met fashion software STYLEman

IC Companys, bekend van onder andere PeakPerformance, Tiger of Sweden en By Marlene Birger, maakt al 20 jaar gebruik van STYLEman fashion software. Door de koppeling met Apps4Fashion zet het Deense kledingbedrijf een IT-stap verder voorwaarts.

Apps4Fashion biedt de mogelijkheid om orders in te voeren op een tablet. De koppeling tussen STYLEman en de app zorgt ervoor dat de bestelorders automatisch worden verwerkt in STYLEman.

Niet voor niets kiest IC Companys al decennialang voor STYLEman, de gebruiksvriendelijke fashion ERP van OSL Europe. STYLEman biedt een unieke combinatie van functionaliteit voor iedere stap binnen de supply chain. Daarmee sluit STYLEman naadloos aan bij de wensen en eisen van het Deense kledingbedrijf.

In tegenstelling tot een bericht dat onlangs verscheen, gaat IC Companys niet gebruikmaken van een andere IT-oplossing. IC Companys blijft gebruiker van STYLEman, aangevuld met Apps4Fashion. Deze combinatie is dé fashionable IT oplossing van dit moment.

IC Companys is een van de grootste kledingbedrijven in Europa. Het bedrijf heeft een omzet van circa € 450 miljoen en heeft ruim 1.600 medewerkers. IC Companys voert –naast Peak Performance, Tiger of Sweden en By Malene Birger- de merken Designers Remix, InWear, Matinique, Part Two, Saint Tropez en Soaked in Luxury. De merken worden via 8.000 distributeurs in meer dan 35 landen verkocht. Peak Performance is het bekendste outdoormerk uit Zweden. Het bedrijf werd in 1998 geacquireerd door Carli Gry, deze fuseerde in 2001 met de InWear Group tot IC Companys.

Deel de pagina via: