fashion software
designed for succes

Room Seven al jarenlang tevreden gebruiker

‘Door de slimme functionaliteit van STYLEman kunnen we overzichtelijke rapportages maken. Onder andere van de in- en verkoop en de voorraden. Alle rapportages kunnen vanuit STYLEman in een handomdraai worden geëxporteerd naar Excel.’ zegt Niels Bot, directeur van Room Seven.

Room Seven brengt kleur in je leven. Als puur Nederlandse merk voor kinderkleding, servies, beddengoed, woonaccessoires en behang. Vrolijk, authentiek en origineel. Room Seven is tevens licentiehouder van Oilily kinderkleding. ‘STYLEman levert ons heel veel tijdwinst op. Tijd die wij liever gebruiken voor andere zaken,’ aldus Niels Bot, directeur van Room Seven.
 
‘STYLEman is een goed, functioneel fashionsoftware pakket waar wij zeer prettig mee werken. Onze agenten kunnen vanaf elke locatie inloggen in STYLEman, de voorraad inzien en hun orders schrijven. Door de creditmanagement toetsing krijgen zij daarbij direct informatie over eventueel achterstallige betalingen van de klant. De B2B webshop van Room Seven is volledig geïntegreerd in STYLEman. De start hiervan verliep zonder problemen en ook de retailers konden vrij snel hun weg vinden. Ook de koppeling tussen STYLEman en de Room Seven B2C webshop is onlangs naar tevredenheid geïmplementeerd. Alle orders worden verwerkt in STYLEman, zodat we up-to-date inzicht in de voorraad houden.’


Over de samenwerking met OSL Europe B.V. is Room Seven zeer tevreden. ‘De medewerkers beschikken over uitgebreide expertise. Zij denken graag mee over uitbreidingsplannen, wensen en verwachtingen. Ook bij de helpdesk word je altijd vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Mede daardoor werken wij soepel en relaxed met dit systeem.’


‘Wij zijn dus niet alleen heel blij met STYLEman, maar ook met de professionele ondersteuning van OSL Europe!’ Niels Bot, directeur van Room Seven.
 

Deel de pagina via: