fashion software
designed for succes

STYLEman de perfecte software voor DL1961

ATS Gildehaus, distributeur van DL1961 voor de Duitstalige markt, en Hardick Agenturen, distributeur voor de rest van Europa, gaan gebruik maken van STYLEman, de erp-oplossing van OSL Europe. STYLEman sluit perfect aan bij de werkwijze van de distributeurs. DL1961 is de jeansrevolutie uit New York, bekend van de jeans met 4 way stretch.

De beide verkooporganisaties opereren onder één paraplu. STYLEman biedt een uitgebreid scala aan managementrapportages, waarmee zowel de resultaten van de beide organisaties apart kunnen worden gevolgd en beoordeeld alsook die van de overkoepelende organisatie. Op deze manier kan de organisatie optimaal worden aangestuurd.

ATS Gildehaus en Hardick Agenturen werken met verkooppunten in heel Europa, waardoor de mogelijkheid om orders online in te kunnen voeren een absolute must is. In STYLEman kunnen alle agenten en vertegenwoordigers, ongeacht waar zij zich bevinden, inloggen om orders in te voeren. Waarbij ze ook altijd real-time de voorraad kunnen raadplegen. Hiermee bespaart men veel tijd en worden ook in het inkooptraject grote synergievoordelen behaald.

OSL Europe is een flexibele organisatie en kan als het nodig is zeer snel schakelen. De totale implementatie van de software voor DL1961 duurde minder dan twee weken. Rieneke Dekker, Operations Manager van OSL Europe: “We zijn blij dat we de fashion partner van de distributeurs van DL1961 mogen zijn. Hiermee verduidelijken we nogmaals onze unieke positie in de markt en het doel dat wij hebben om voor bedrijven een partner te zijn, die met ze meedenkt en ze helpt met het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Een bedrijf als DL1961 kiest voor de compleet geïntegreerde softwareoplossing STYLEman, aangeboden als ASP service, vanwege de sterke flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Steeds meer fashionbedrijven ontdekken de vele voordelen en het gebruiksgemak van onze software in combinatie met de ruime ervaring en service die wij ze kunnen bieden”.

Deel de pagina via: