fashion software
designed for succes

Integratie met online financiële administratie

STYLEman, ERP-oplossing voor de kleding- en schoenenbranche, is uitgebreid met een online financiële administratie. OSL Europe biedt hiermee een nog completer pakket aan, waarin alle bedrijfsactiviteiten kunnen worden uitgevoerd.

Door integratie ontstaat een directe gegevensverwerking, zodat beide pakketten op ieder moment voorzien zijn van dezelfde informatie. De complete managementinformatie van STYLEman geeft realtime inzicht in alle activiteiten waardoor zonodig direct kan worden bijgestuurd.

Integratie tussen het logistieke en financiële pakket
Door de naadloze integratie ziet en voelt het voor de gebruiker alsof er met één systeem wordt gewerkt. De gebruiker hoeft bijvoorbeeld maar één keer in te loggen. De integratie tussen STYLEman en de financiële administratie laat gebruikers winst boeken op het gebied van logistiek en financieel beheer. De samenwerking tussen bijvoorbeeld de voorraadplanning, verkopers en de financiële afdeling verloopt nog soepeler.

Waarom is gekozen voor integratie met een bestaande financiële applicatie?
OSL Europe heeft besloten om haar ERP-pakket te koppelen aan een bestaande financiële applicatie in plaats van zelf een financiële module te ontwikkelen. Het voordeel van een integratie is dat gebruik wordt gemaakt van alle expertise die beschikbaar is: zowel de kennis van OSL Europe op het gebied van de kledingbranche als van alle kennis die gericht is op zo’n specifieke bedrijfsactiviteit als financiën.

Als u tevreden bent met uw huidige financiële applicatie
Naast de volledige geïntegreerde oplossing biedt STYLEman ook de mogelijkheid om te koppelen met een financieel pakket. Bedrijven die tevreden zijn met hun huidige financiële pakket kunnen gebruik maken van deze koppeling.

Deel de pagina via: