fashion software
designed for succes

Vergroot de omzet in uw winkels met de replenishment tool van STYLEman

De replenishment tool in STYLEman geeft in één oogopslag inzicht in de  doorverkopen en best verkochte artikelen in uw winkels. De tool maakt het mogelijk om direct replenishment orders aan te maken. Mats Dekker van OSL Europe: " Deze tool betekent een enorme efficiencyslag voor zowel groothandel als retailer, een win-win situatie."

Automatisch aanvullen
Uw (eigen) winkels rapporteren automatisch periodiek (dagelijks, wekelijks) hun doorverkopen. Op basis hiervan en afhankelijk van de gemaakte afspraken kunt u artikelen automatisch laten aanvullen. Rekening houdend met minimum voorraden in de winkel(s).

De replenishment tool slaat de verkoopinformatie op. Hierdoor krijgt u overall inzicht in de best (en slechtst) verkopende items.

Perfect inzicht
Het Belgische bedrijf GAB gebruikt de replenishment tool voor de replenishment van  haar winkels (Scotch&Soda, Pepe Jeans, Love Stories, Denham en Karl Lagerfeld) en van grote retailers zoals INNO en Point Carré. 

Inge Himpe (manager Customer Service, Back Office & Logistics) bij GAB: " Wij zijn heel blij met deze tool, het geeft een perfect inzicht in de verkopen en voorraden van onze, nu al circa twintig, winkels. Voorheen liepen we alle stocklijsten en verkooplijsten handmatig na, een tijdrovend karwei. Nu zijn de replenishment stock en de doorverkopen gekoppeld aan STYLEman. Een voorstelorder hoeft alleen nog maar gecontroleerd en bevestigd te worden, een aanvulorder schrijven is dus eenvoudig. Wij werken nu met de replenishment tool in STYLEman. Onze ervaring is dat de tool niet alleen gemakkelijk en handig is, maar ook eenvoudig in gebruik. Een aanwinst, die bij ons heeft gezorgd voor een meer efficiënte manier van werken en een positieve bijdrage aan de omzet in onze winkels."

Deel de pagina via: