fashion software
designed for succes

Website STYLEman in een nieuw jasje

Vol trots hebben wij vorige week onze nieuwe website gelanceerd. Zowel het ontwerp als de techniek zijn volledig herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak op alle devices. Een nieuwe website die precies vertelt wie wij zijn en wat wij doen: ontwikkelen van fashion software speciaal voor de kleding- en schoenenbranche.  

Het live-gaan van de nieuwe website viel samen met de Modefabriek. Een mooie gelegenheid om de nieuwe site onder de aandacht te brengen. Met een tas vol mouwkaartjes zijn wij bij zoveel mogelijk standhouders langs gegaan om ze uit te nodigen deel te nemen aan onze ludieke actie. De QR code op het kaartje opent een actiepagina. U kunt ook nog meedoen met onze actie. Scan de QR code of klik op deze link en raadt hoeveel knopen in de pot zitten. U kunt nog een gokje wagen tot en met 3 februari 2017.

Onze STYLEman ERP software is een flexibel, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk totaalpakket, speciaal geschreven voor de kleding- en schoenenbranche. Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt. Neem gerust contact met ons op. Wij weten namelijk alles over automatisering van de mode- en schoenenindustrie en delen deze kennis graag met u. Al 20 jaar zijn wij, OSL Europe, leverancier van STYLEman, dé specialist in het automatiseren van groothandelCMT-productiebedrijfprivate label en retailer.

www.styleman.nl

Klik hier voor de pubicatie op Fashion United

 

Deel de pagina via: