fashion software
designed for succes

OSL Europe, partner voor de kleding- en schoenenbranche

OSL Europe is het bedrijf achter STYLEman. Met STYLEman fashion software ontwikkelden wij een gebruiksvriendelijke alles-in-één oplossing voor ondernemers en hun bedrijf. 

Wij zijn al meer dan 20 jaar partner van organisaties in de kleding- en schoenenindustrie. We zijn specialist in ons vakgebied en werken samen met partners die excelleren op hun gebied.

Klant centraal

De medewerkers van OSL Europe hebben een grondige kennis van bedrijfsprocessen en –technieken in de maatgebonden industrie. Daar maken onze klanten in binnen- en buitenland dagelijks gebruik van. Bij ons staat de klant centraal. Wij zijn servicegericht en denken graag met onze klanten mee. Wij kennen onze gebruikers en wij kennen hun business.

Wilt u met ons kennismaken? Laat het ons weten.

Solide familiebedrijf

Oud-directeur Mats Dekker heeft het vak geleerd bij een internationaal opererende kledinggroothandel. Toen hij begon, werden orders nog verwerkt door het invoeren van ponskaarten. Met de komst van de computer werd de invoer van gegevens versneld, maar verschillende afdelingen werkten nog niet efficiënt samen. Mats ging op zoek naar een ERP systeem en vervolgde uiteindelijk zijn loopbaan bij een Engels automatiseringsbedrijf dat zo’n systeem ontwikkelt. Voor deze ERP leverancier bediende hij de Europese kleding- en schoenenmarkt. Na enkele jaren besloot hij het systeem voor de Europese markt door te ontwikkelen. OSL Europe was geboren. Begin jaren ’90 van de vorige eeuw begon hij alleen aan de keukentafel, en al snel groeide zijn bedrijf uit. Als één van de eerste bedrijven in Europa koos hij voor een weboplossing; al in 2002 was STYLEman via het web beschikbaar. Niet veel later was STYLEman 'in the cloud' beschikbaar. Revolutionaire stappen in die tijd.

Inmiddels heeft zijn dochter Rieneke Dekker het directeurschap overgenomen. Door haar inzicht en bezieling behoudt de organisatie haar karakter. Nog altijd werkt OSL Europe aan het makkelijker en efficiënter maken van alle processen voor inkoop, verkoop en productie van maatgebonden artikelen. Door gebruikmaking van nieuwe technieken, flexibele koppelingen en stabiele programmatuur blijft STYLEman zich onderscheiden van andere pakketten. Door de medewerkers, hun kennis en klantgerichtheid, blijft OSL Europe zich onderscheiden van andere dienstverleners.

OSL Europe biedt u:

 

OSL Europe BV

Heldere communicatie

Korte lijnen

Betrouwbaar en integer

Ruime kennis en ervaring

Goed bereikbare helpdesk

Een zakenpartner te allen tijde


Onze partners:

 

Option Systems

Option Systems, grondlegger van STYLEman, distributeur in Groot-Brittannië.

Modint

MODINT is de landelijke ondernemers organisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel.

Vertical Retailing

Vertical Retailing, specialist in kanaalstrategie. Zij bieden ondersteuning bij het maken van keuzes voor bijvoorbeeld e-platformen en middleware software.

GS1.png

GS1 Nederland, de leverancier van EAN barcodes, werkt aan uniforme standaarden voor EDI berichten. OSL Europe is implementatiepartner van GS1.

Progress

Progress Software, levert innovatieve technologieën voor flexibele applicatie- infrastructuren, toegang tot geïntgreerde gegevens in real-time en hoge snelheid event processing.

Axians

Axians, beheerder van het datacenter van de private cloud oplossing van OSL Europe.

Flusso

Flusso ontwikkelt maatwerkapplicaties en levert ICT-diensten.

Impression

Impression creatieve communicatie, ontwerper van onder andere de look-and-feel van STYLEman V12.