fashion software
designed for succes

Room Seven Oilily

‘STYLEman levert ons heel veel tijdwinst op. Tijd die wij liever gebruiken voor andere zaken.’ Room Seven brengt kleur in je leven. Als puur Nederlandse merk voor kinderkleding, servies, beddengoed, woonaccessoires en behang. Vrolijk, authentiek en origineel. Room Seven is tevens licentiehouder van Oilily kinderkleding.

Adanti

‘STYLEman heeft ondernemen voor ons gemakkelijker gemaakt.’ Gruppo Adanti, importeur van verschillende Italiaanse schoenenmerken, is één van de grootste schoenenleveranciers van de Benelux. Ontwerp, verkoop en distributie van de merken is in handen van Adanti. 

GS4

‘Wij hebben gekozen voor STYLEman omdat de functionaliteit van het systeem als beste uit de bus kwam.’ IBG Europe verzorgt zelfstandig de inkoop, opslag en distributie van werkkleding en uniformen voor alle G4S medewerkers op het Europese vasteland. G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen.

GAB - Groep Alain Broekaert

Groep Broekaert is distributeur in België van onder andere de merken Pepe Jeans, Hackett of London, Scotch & Soda, Frends, Karl Lagerfeld en Love Stories. De verkoop gebeurt via agenten en is de laatste jaren explosief gestegen.

joshv logo

JOSH V is een succesvol Nederlands modelabel, opgericht in 2011 door Josh Veldhuizen. Binnen korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaand merk met stijlvolle, vrouwelijke en tegelijkertijd stoere collecties.

Oilily

Oilily World is het bedrijf achter het merk Oilily, dat in 1963 werd opgericht. Oilily World is geen traditionele groothandel, maar een bedrijf dat zich richt op design, marketing, licenties en franchising. STYLEman ondersteunt hen bij de verkoop, productie en distributie van de Oilily damescollectie en de Oilily buggies.

culture.png

ECC Couture, opgericht in 1981, is producent en leverancier van hoogwaardige heren- en damesshirts, overhemden, broeken en werkkleding. Culture is het fashion label van de herenshirts en damesblouses. De Giovanni Capraro collectie bestaat uit werkkleding, shirts en blouses. Naast de eigen merken verzorgt ECC Couture ook private label.

Esqualo

EsQualo is een Nederlands kledingmerk wat zich kenmerkt door stijlvolle, modieuze en vrouwelijke kleding. Het label is sinds eind 2007 op de markt. Inmiddels is EsQualo door heel Nederland te koop en worden er nog dagelijks nieuwe verkooppunten toegevoegd.

nubikk logo

Nubikk lanceerde zijn eerste schoenencollectie in 2012. De Nubikk schoenen worden in Nederland ontworpen en de productie van Nubikk schoenen, laarzen en sneakers vindt voor 100% plaats in Europa.

Bemontex

Bemontex is een Nederlands familiebedrijf met veel expertise in het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van functionele kleding voor outdoor- en wandelsport. Bemontex ontwikkelt producten voor het eigen merk Life-Line maar ook voor merken van klanten (private label).

Donna Dura

Donna Dura is een nieuw, Nederlands modemerk . Het merk heeft oog voor detail en de kleding wordt gemaakt van de beste materialen voor lang draagplezier. De kleding wordt gemaakt in professionele ateliers in Europa die veel waarde hechten aan verantwoord produceren.

Styles Fashion

Styles Fashion is een groothandel in (klassieke) damesmode. Ruim 30 jaar actief op de Nederlandse en Duitse markt. Naast eigen collecties verzorgen zij tevens producties voor derden (private label). 

DL1961

ATS Gildehaus, gevestigd in Duitsland, is importeur van het Amerikaanse jeansmerk DL1961. Zij distribueren het merk op de Duitstalige markt. Hardick Agenturen, gevestigd in Nederland, distribueert DL1961 in de rest van Europa.

Madison

Sinds 1994 bewijst Madison Clothing zich als professionele agentuur met ervaring in en kennis van het vak. Met Hackett London, Pepe Jeans en Andy Warhol by Pepe Jeans als hoogwaardige en trendy merken. Daarbij worden ook nieuwe merken in de markt gepositioneerd. Er zijn vestigingen in Oostenrijk en Zwitserland.

IC Company.png

Het Deense IC Companys is één van de grootste kledingbedrijven in Europa, moederbedrijf van onder andere de merken PeakPerformance, Tiger of Sweden en By Malene Birger. De merken worden verkocht via 8.000 distributeurs in meer dan 35 landen.